switch

WDcore

Ние сме професионално уеб студио с иновативни решения за своите клиенти.
Това е нашият сайт. Добре дошли!

Какво предлагаме

Основен принцип на студиото е тясната работа с клиента. Ние провеждаме анализ на Вашия бизнес и неговите силни страни, изучаваме основните конкурентни компании, изследваме предпочитанията на целевата аудитория. Всичко това ни позволява да създадем уникален и ефективен продукт, пригоден специално за вас.

Личен или корпоративен сайт

Разработка на сайтове за малък и среден бизнес, пригоден според спецификата на бизнеса Ви.

Лични и портфолио сайтове за иднивидуални клиенти с уникален дизайн.

Интернет магазини

Нашите разработчици притежават пет години опит в разработката и поддръжката на интернет магазини и каталози. В портфолиото ни стоят разработки за e-commerce от световна величина в десет европейски държави с хиляди посещения на ден, лесна поддръжка, уникален дизайн и функционалности

Интернет реклама

Интернет реклама на сайта е актуална тема. Практически почти всяка компания се замисля за използването на рекламните възможности в мрежата. Преди да се планира кампания е необходимо да се определят целите, които определят бюджета и необходимия тип рекламна кампания. В зависимост от целите нашето студио ще Ви предложи оптимален план за интернет реклама.

Нестандартни решения

За създаването на уникален уебресурс е необходим подход, съчетаващ в себе си креативност с най-актуални решения в областта на уеб дизайна и разработката. Може да се наложи оригинално, нестандартно, решение за привличане на вниманието на потребителите или отличаването на сайта спрямо други подобни ресурси. Комбинацията от най-модерти технологии и професионализъм гарантира създаване на оригинален сайт, напълно удовлетворяващ изискванията на клиента и значително отличаващ се от аналогични сайтове.

Нашите пакети

Бонус

 • Word Press сайтWord Press уеб сайтове е свободна платформа за създаване на сайтове. Основните ? плюсове са че тя предлага създаване на диманичен сайт срещу минимална инвестиция. Сред недостатъците ? са, че поради разпространеността ? би могло да се появят дупки в сигурността.
 • 5+ страници
 • Стоков дизайнСтоковият дизайн е предварително избран шаблон от вече готови и качени шаблони в уеб галерия, без ексклузивност. В зависимост от цената може да е безплатен или платен.
 • Един език
 • Обучение за работаКъм офертата има включено едночасово обучение на представител на клиента за работа с административния панел.
 • без поддръжка

Направи запитване

Стандарт

 • Динамичен PHP сайтДинамичният PHP сайт се състои от статични шаблони, информация запаметена в база от данни, изображения и мултимедия. Динамичните сайтове позволяват лесна смяна на съдържанието на сайта през административен панел, като за това не е необходимо потребителя да има познания по уеб програмиране.
 • 5+ страници
 • Един език
 • Администрация
 • Стоков дизайн
 • без поддръжкаКъм офертата има включено едночасово обучение на представител на клиента за работа с административния панел и оправяне на грешки в кода причинени от уеб студиото.

Направи запитване

Магазин

 • Премиум+
 • Каталогов модул
 • Разширено търсене
 • Потребителски модул
 • Статистика
 • 6 месеца поддръжка

Направи запитване

* Всички цени са ориентировъчни и може да се променят според конкретният проект. Хостингът и домейна не влизат в цената на сайта и се заплащат допълнително от клиента.

Всички други услуги като, графичен дизайн, оптимизация за търсачки, поддръжка, обучение, корпоративна идентичност и други, които не влизат в пакет, се договарят допълнително.

Нашите клиенти

Нашите проекти

 • Ето някои от проектите върху които сме работили през последните години

За нас

Ние предоставяме висококачествени уеб решения, фокусирани към ненадминато потребителско изживяване. Нашият творчески екип е съставен от млади и амбициозни програмисти и дизайнери, целящи съвършенство във всеки един проект.

Нашата мисия

Мисията на нашето студио е да способства просперитета на нашите клиенти чрез разработка на ефективни сайтове и интернет услуги, а също така осъществяване на оперативно и качествено интернет обслужване на нуждите на бизнеса.

Нашият подход

В нашето студио, ние подхождаме към уебсайтовете и дигиталната медия, като елементи от една широка, маркетингова инфраструктура за вашият бранд. Ние вярваме в създаването на дългосрочни платформи, добри и ползотворни отношения с нашите клиенти.

Нашата цел

Нашата цел е да сме новатори в исползваните технологически и концептуални решения. Ние желаем да бъдем образец за правилно работещо уеб студио, позитивен пример останалите компании в бранша.

Свържете се с нас

Ще се радваме да се свържете с нас. Можете да ни напишете коментар, или да се обадите по телефона!

WDcore

Пловдив
e-mail: contact@wdcore.bg
GSM: +359 (0)898 45 21 75

Стара Загора, представителство
икон. къща „Ицани“ ООД
ул. Кольо Ганчев №72, вх. Б, ап.17
e-mail: contact@wdcore.bg
GSM: +359 (0)898 45 21 75